שאלה בנוגע לסטאד 100

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/11/2018 | 11:20 | מאת: גיא

היי, אני בן 23 וסובל שפיכה מוקדמת ואז איבוד הזקפה, איני מעוניין בטיפול פסיכולוגי. רציתי לשאול האם ספריי מעכב שפיכה כמו סטאד 100, מאריך גם את זמן הזקפה? או שבגלל שזה מאלחש יהיה קשה יותר להגיע לזקפה? או שזה כלל לא קשור ורק מעכב את השפיכה.

סטאד מאריך את זמן השפיכה. אבל זה ממש לא הטיפול. זה מפחית מאוד ההנאה, עשוי לפגוע בזקפה, מסרבל המגע המיני ומפריע גם לבת/בן הזוג. מה לעשות שהטיפול המומלץ הוא טיפול סקסולוגי, בו אינך מעוניין?! ואם היו אומרים לך שצריך להוציא לך את התוספתן והטיפול זה ניתוח - היית מסתפק באקמול לכאבים? וכן - ההשוואה במקום.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים