אני לא מצליח לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/11/2018 | 23:30 | מאת: ניר

שלום. אני בן 33 בריא מבחינה פיסית בד"כ. אני סובל מבעיות תקשורת חמורה עם נשים, חוסר בטחון עצמי ודימוי עצמי ירוד למרות העובדה שאני גבר נאה. מעולם לא הייתי במערכת יחסית זוגית ומספר הפעמים בהן קיימתי יחסים מלאים היא בערך 2-3 בחיי. אחת הסיבות לכך היא שכבר לאחר זמן רב מאוד יש לי הזדמנות לקיים יחסי מין, מספר דקות בודדות לאחר ההבנה שיש הזדמנות לסקס, אני מאבד עניין לחלוטין עד כדי דחיה ואף רתיעה מהפרטנרית. כמובן שאין מה לדבר על זיקפה. בנסיון לתקן משהו, הפסקתי לצרוך פורנוגרפיה ולאונן על בסיס יומיומי. המחשבות על מין לא עוזבות. בראש אני מאוד רוצה לקיים יחסי מין וכמה שיותר, סוקר נשים ללא הרף ומרגיש שאני מוקף מחיצה בלתי נראית שלא מאפשרת לי להגיע אליהן, לדבר איתן ובטח שלא לשכב איתן. הגעתי למצב שבו אני מאוד אומלל וסובל מדיכאון חמור, בדידות איומה ותחושה שאני לא ככול האדם, שמשהו לא בסדר איתי ושגורלי להשאר לבד ללא בת זוג, חיי משפחה וילדים וחיי מין מספקים. אנא עזרו לי. מה לא בסדר איתי?

שלום לך טוב שפנית, לכל התופעות שאתה מתאר יש סיבות ואפשר לעזור לך בטיפול, טיפול שיכול להתמקד גם בעבר אבל בעיקר בהווה ובעתיד. אנחנו מטפלים בקשיים ביצירת קשר אינטימי רגשי ומיני כל הזמן בהצלחה. תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים