זקפה חלשה ואופנוע כבד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2018 | 18:29 | מאת: אופיר

שלום בן 45 בשנה האחרונה אני רוכב על אופנוע כבד שעות רבות ביום. בחודשים האחרונים אין כמעט חשק מיני . לפני זה לא היו בעיות בכלל זקפה חזקה כולל בבוקר וחשק רב.. (רכבתי פחות שעות ועל אופנוע קטן יותר) כרגע הזקפה חלשה אם בכלל ואפילו אין זקפת בוקר. האם הרכיבה המרובה משפיעה?התנוחה לחץ טמפרטורה - יכולים לפגוע בתפקוד האשכים? אעשה בקרוב בדיקת טסטוסטרון, אבל מעניין אותי אם ידוע על קשר

ידוע על קשר כזה אצל רוכבי אופניים. לא סתם. אלא כאלו שרוכבים שעות ממושכות (בדרך כלל מקצוענים) ויש עבודות להתאמת הישיבה על מנת למנוע זאת אצלם. בד"כ מדובר בפגיעה עצבית בשל הלחץ שנוצר. לא ידוע לי על קשר דומה בקרב רוכבי אופנועים כבדים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים