חוסר זקפה לאחר 8 שנות נישואין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2018 | 22:12 | מאת: בת זוג

שלום, אני ובעלי נשואים 8 שנים. אני בת 28 והוא בן 34. עד עכשיו הסקס היה מצויין, הייתה זקפה מצויינת מצידו כמעט כל משך הפעולה. לאחרונה משהו השתנה. (ייתכן מלחץ נפשי שכרגע הוא שרוי בו- לימודים, עבודה וכד', אינני יודעת). האיבר כמעט איננו מתקשה וגם אם כן, רק לאחר מאמצים מרובים מצדי. וגם כשזה אכן קורה, כמעט ואיננו מורגש בנרתיק. הוא בעצמו מעיד על עצמו שבעבר היה לו קישוי בוקר לעיתים מאוד קרובות ושהוא לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה לו. משהו השתנה בקיצור.. האם כדאי להתחיל להשתמש בתרופות למיניהן כגון ויאגרה ודומיהן?! כיצד ניתן לטפל במקרה כזה?! כמובן שללכת ליעוץ מיני זה לא בא בחשבון מבחינתו, מובן שמובנת הסיבה.. (בושה גברית).

שלום רב, טוב שאת פונה להתיעץ, וחשוב שיהיה שיח פתוח ביניכם בנושא. למה זה מובן מאליו שבעלך לא יפנה ליעוץ? ולמה הסיבה ברורה? זה ממש לא כך ! גברים פונים ליעוץ מיני מוסמך , הכל בדיסקרטיות ופרטיות כמו שפונים לרופא בנושאים אינטימיים גופניים. אין דרך לקבל טיפול בלי אבחון-האם הרקע רפואי או רגשי? תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול מקיף מוסמך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים