כאב ביצים - מיתוס או מראה בעיה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/08/2018 | 00:07 | מאת: אנונימי

בעבר גבר שפגשתי בדייט (חצוף וכו') "כעס" עלי שאני גורמת לו כאבים בכך שאינני מאפשרת לו מגע קל. בהעדר נסיון (דתיה), סברתי ביני לבין עצמי שהטיעון שלו מגוחך שכן דווקא מגע שאינו כולל הגעה לפורקן אמור לגרום ליותר/כאב בשל הגרוי. לאחרונה סיפרתי זאת לגבר שאני שוקלת להינשא לו. הוא טען שהבחור ההוא עבד עלי. אצל גבר בריא אין דבר כזה כאב והכל בראש. אלא יכול להיות יותר כיף/נעים והכאב הוא לא כאב בפועל אלא יותר כעס/תסכול שנמנע ממנו ההנאה. האם האחרון צודק או שאולי זה סימן עבורי שמשהו דווקא אצלו לא תקין בתחום המיני? תודה

הטיעון שלו מגוחך בכל מקרה ובכל מצב. כאבי הביצים שלו (ולא משנה מה הסיבה) זו האחריות שלו ולא שלך. בלי שום קשר - יש כזה דבר "כאב ביצים". זה לא בראש. כשגבר מגורה יש גודש כלי דם באזור איברי המין, אשר עשוי לגרום להרגשת כאב עמומה אם אין פורקן... (לא בהכרח ולא אצל כולם). אך כאמור - זו לא אחריות שלך לגרום לו לפורקן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים