שקע באחד מצדי גוף הפין בעקבות חבלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/08/2018 | 23:29 | מאת: אנונימי

בן 33. לפני מספר חודשים קיימתי יחסי מין שבמהלכם הפין נחבל באחד מצדדיו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. עם הזמן שמתי לב שנוצר שקע באיזור החבלה - באחד מצדי גוף הפין. בעת זקפה איזור השקע נותר רך יחסית ולעיתים כואב למגע (בייחוד בזמן זקפה). גם הרגישות למגע באיזור השקע נמוכה יותר. עם זאת מצליח להשיג זקפה. בכל אופן, מתחיל לחשוש שאולי בדיעבד מדובר בשבר פין. האם בשלב מאוחר זה יש דרך לטפל מבחינה אסתטית ופיזיולוגית בשקע שנוצר על ידי מילוי או עיבוי (בדרך כירורגית או לא כירורגית)? האם ישנה דרך לשחזר את הרגישות שפחתה?

זה לא שבר פין. שבר פין הינו אירוע דרמטי - כואב מאוד. לא חבלה שלא מייחסים לה חשיבות. ייתכן והחבלה כן יצרה סוג של צלקת, אותה אתה מרגיש כשקע. כדי לא לעשות ספקולציות כדאי שתיבדק על ידי אורולוג מומחה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים