רציתי לדעת אם יש פתרונות להרבות את כמות הזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/08/2018 | 18:26 | מאת: אדם

שלום רב! אני נשוי כמה שנים, ולפעמים אני מרגיש שלא יוצא לי הרבה זרע בזמן קיום היחסים (הזרקה אחת ונגמר), האם שייך כזה דבר או שזה סתם דמיונות וא"כ האם יש דרכים/שיטות להרבות את הזרע? [אני מציין שאנחנו שומרים טהרה ואז לאחר שבועיים בערך בפעם הראשונה שאנחנו מקיימים אני מרגיש שיש לי די בסדר!] תודה רבה!!!

אתה מתאר מצב תקין. כמות הזרע הממוצעת היא כ- 2-3 סמ"ק שזה הרבה פחות מכפית... אם התדירות של יחסי המין גבוהה אז יוצא פחות מפעם לפעם. אם עושים הפסקה אז המאגרים מתמלאים ויוצא יותר - בדיוק כמו שאתה מתאר לאחר הטהרה. מה שחשוב זה לא הכמות שיוצאת בעת היחסים, אלא האיכות - ואת זה ניתן לראות רק במיקרוסקופ...

02/08/2018 | 18:44 | מאת: אדם

תודה על התגובה המהירה. הבעיה היא שככל שיוצא פחות זרע זה גורם לפחות הנאה, כי השיא זה בשפיכה, וכמובן שגם לאשה זה יותר כיף שיש שפיכה מרובה. אז הייתי שמח בכ"א לדעת האם יש אפשרויות כלשהם לריבוי הזרע? תודה

אמרת כמה מיתוסים מאוד נפוצים: "ככל שיוצא פחות זרע זה גורם לפחות הנאה" - אין שום קשר. זה לא נכון. בדוק. מוכח. "כי השיא זה בשפיכה" - זה ממש לא נכון. יש אנשים שלא שופכים בכלל (כתוצאה מניתוח ערמונית למשל) וחווים אורגזמות נפלאות. "וכמובן שגם לאשה זה יותר כיף שיש שפיכה מרובה" - ממש לא נכון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים