שאלה אישית.............

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/05/2018 | 14:28 | מאת: אני

בעלי הגיע לגיל 60 ואני בת 57. העניין הוא שמאז שנישאנו (לפני 32 שנים) תמיד קיימנו יחסי מין בממוצע פעם ביום. אני עם הגיל החשק ירד לי והיום אני מסתפקת במקסימום פעמיים בשבוע בממוצע. העניין שלבעלי החשק והצורך לא ירד. הוא מרגיש כמו בחור בן 18. גם החוזק של איבר המין שלו נשאר אבן וגם הוא מסוגל להגיע לגמירה תוך דקות אם הוא מעוניין או שאני מבקשת ממנו (מקיימת איתו יחסים בשבילו). הוא לא לוקח שום תרופה וממש כלום. הכל טבעי לחלוטין. האם זה נורמלי? סביר? לפי השיחות והדיבורים עם חברות הבנתי שאצלן זה לא כמו שהיה פעם. אני מתביישת לספר להן שבעלי מקיים יחסי מין כמעט כל יום. תודה על התשובה.

הכל נורמלי, גם הפערים ביניכם, אמנות הזוגיות היא להתחשב ולגשר על הפערים ולבנות רפרטואר מיני שמתחשב בצרכים של שניכם. כל אדם וכל זוג הוא עולם אחר ואין צורך לעשות השוואות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים