זקפה - עם יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2018 | 09:27 | מאת: rami

שלום, אני באמצע שנות ה-50. אני סובל לאחרונה מבעיות זקפה, יש לי לחץ דם די גבוה. כשאני לוקח תרופת להורדת לחץ דם, הבעיה רק נהיית יותר גרועה. זה ממש מורגש וזה מעגל קסמים שאיני מצליח לצאת ממנו. מה עושים? יש תחושה של תסכול מהמצב. תודה

גם לחץ דם וגם התרופות שאתה נוטל בעטיו פוגעים באיכות הזקפה. בנוסף, בקבוצת הגיל שלך יש גורמי סיכון נוספים ששווה לשלול. מציע שתפנה לבירור וטיפול בנושא ע"י רופא העוסק בבריאות מינית, שכן בהחלטי יש מה לעשות על מנת לשפר את התפקוד המיני - את הזקפה ואת ההנאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים