שימוש בויאגרה לאחר ניתוח מעקפים לבן זוגי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/05/2018 | 18:55 | מאת: אריאלה

בן זוגי בן 59 , באוגוסט 2017 עבר ניתוח מעקפים,ומאז מתקשה לקיים יחסים. מאז הניתוח לוקח כדורים : סטטור 40 פעם ביום,גלוקומין פעם ביום,אספירין 100 פעם ביום,ו-אטנול 100,פעם ביום. שאלתי,האם הוא יכול לקחת ויאגרה ובאיזה תדירות ומינון. תודה רבה אריאלה

מה שגרם לסתימת העורקים בלב והצריך ניתוח מעקפים גם גרם לסתימת כלי הדם בפין ולהפרעת זקפה. ייתכן שזה קרה עוד לפני הניתוח. אין שום מניעה לקחת ויאגרה, סיאליס או לויטרה - אך חובה לקבל זאת דרך רופא/ה משפחה. כדאי להתחיל במינון של 50 מ"ג ואם זה לא עוזר לעלות ל- 100 מ"ג. התדירות תלויה בשניכם - כי לוקחים זאת רק לפני יחסי מין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים