שאלה בנוגע להנאה מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/03/2018 | 14:53 | מאת: חסוי (20)

שלום רציתי לשאול האם נימולים (כאלה שעברו ברית מילה) נהנים פחות מלא נימולים. מה היתרונות/חסרונות בלהיות נימול?

אין על כך תשובה חד משמעית. קודם כל הנאה זה משהו סובייקטיבי. הדרך היחידה לדעת היא להשוות אצל אותו אדם שעבר ברית בגיל מבוגר יחסית (לאחר שהתנסה ביחסי מין כערל) - לגבי איכות ההנאה לפני הברית ואחריה. כאמור בתחום זה יש מספר מחקרים והתוצאות אינן פסקניות - יש כאלו המציינים שהתחושה על האיבר גברה ועמה ההנאה ויש הטוענים שקצה הפין הופך להיות פחות רגיש והתחושה בו קהה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים