הצילו - לא נמשך לאשתי יותר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/02/2018 | 23:08 | מאת: מוטי

שלום רב, יש לי בעיה שמתמשכת כבר כ-6 שנים. אני ואשתי בקשר זוגי 17 שנה. יש לנו 3 ילדים. בשנים האחרונות אני כבר לא מרגיש משיכה מינית כלפיה ואיני מקבל זקפה כשאני איתה. יש לציין שגם היא לא אוהבת סקס בלשון המעטה אבל רוב השנים אני תמיד רציתי והיא לא רצתה אך נענתה לי מדי פעם. אני עם טסטוסטרון נמוך ומטופל בזריקות אך עדיין לחשק איתה זה לא עוזר. ויאגרה שעזרה בשנים קודמות כבר לא מזיזה כלום. אין לי בעיה באוננות (לפני הטיפול בטסטוסטרון גם אוננות לא עשיתי הרבה) ולבגוד אני ממש לא רוצה. אני אוהב אותה ולא רוצה לפרק את החבילה. היא לא מעוניינת בטיפול זוגי וחושבת כרגע שהכל נעוץ בי. היא מבחינתה מוכנה לסקס מדי פעם אבל שנינו חוששים שלא אתפקד. מה אפשר עוד לעשות? אשמח ואודה לעצתכם, מוטי

שלום רב הבעיה שאתה מתאר מורכבת מבעיה רפואית ורגשית זוגית משולבת, חשוב מאוד לעשות הערכה ואבחנה מקצועית משני ההבטים כדי להחליט על טיפול . העובדה שאשתך לא מעונינת בסקס ועשתה את זה בשבילך בודאי השליכה גם על החשק שלך כלפיה ועל הקשר שלכם, גם בלי קשר לבעיה הרפואית. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם, אם אשתך לא תרצה לבוא איתך תפנה לבד

05/03/2018 | 14:39 | מאת: מוטי

תודה רבה על תשובתך אך מזה שבוע אני מנסה לפנות לאיט"ם אך אף אחד לא חוזר אלי. האם יש מספר טלפון שניתן להשיגם?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים