איך נכנסים להריון עם שפיכה מעוכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/02/2018 | 18:37 | מאת: דנה

לבעלי יש שפיכה מעוכבת ואנחנו רוצים להכנס להריון איך אפשר ? ומה צריך לעשות?

שלום רב יש מקום ל2 טיפולים מקבילים- לפנות למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם כדי לטפל בשפיכה המעוכבת שהיא לרוב על רקע רגשי ולא רפואי. חשוב ששניכם תפנו יחד. הסיבות לשפיכה מעוכבת מורכבות ויכולות להיות לחץ, מתח, כעסים, קושי עם אינטימיות רגשית ועוד. במקביל ובינתיים אפשר לבדוק אפשרות להוצאת הזרע לשם הפריה במרפאת פוריות וגם לפי ההמלצה של המרפאה לטיפול מיני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים