בעיה בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/01/2018 | 12:48 | מאת: ofer

שלום אני בן55 משתמש בויאגרה חצי כדור מזה שנתיים לאחרונה שמתי לב שאני מגיע לאורגזמה בזמן הפלטה יוצאת כמות זרע מועטה ביותר ממש מספר טיפות לפני כן הכול היה רגיל . אשמח לתשובתכם.

אין קשר בין ויאגרה לבין כמות הפליטה. עם זאת, כמות תקינה של זרע בעת פליטה לאחר התנזרות של כ- 3 ימים הינה 2-5 סמ"ק שזה כחצי כפית. לא כמויות עתק... עם הגיל, או יותר נכון מגיל 35, הכמות יורדת לאט לאט, כי האשכים מייצרים פחות. מה שאתה מתאר תקין לקבוצת הגיל שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים