לחבר שלי יש חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/01/2018 | 20:26 | מאת: מור

שלום, לי ולחבר שלי יש בעיות בזמן האחרון מבחינה מינית.. לפני כמה חודשים קיימנו יחסי מין והם נגמרו אחרי דקה בערך (זו פעם ראשונה שהייתה לו גמירה מהירה) וכנראה שבמשך כמה ימים הזכרתי לו את זה כל פעם מחדש ושאלתי אותו למה זה קרה וכו. אני בכלל לא זכרתי את זה ומסתבר שלחבר שלי זה חקוק במוח וגורם לו ללחץ שזה יקרה שוב בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסים. איבר מינו כן עובד ומגיע לזקפה אך היא איננה מלאה ונופלת כל כמה דקות ובנוסף הוא מרגיש שהוא צריך לגמור אך בפועל זה לא קורה והוא מתוסכל מאוד. שאלתי היא- איך לעזור לו להתגבר על כך? מה לומר,איך לפעול? אני ממש רוצה שזה יעבור לו... הוא היה אצל אורולוג גרוע שפשוט אמר לו שיש לו פין לא יציב ושהוא צריך לקחת ויאגרה דבר שנשמע אבסורד בהתחשב בעובדה שהוא רק בן 23 אשמח לתגובה ועזרה תודה (:

טוב שאת פונה ואת צודקת שהרופא האורולוג לא עזר לחבר שלך. את צריכה לעשות בדיוק ההפך- לא להלחיץ, לא להעמיד את החבר שלך במבחן, אלא לקיים יחסי מין ברוגע ולזרום, להתרכז בהנאה, אם הזקפה יורדת לא לעשות מזה סיפור כי אז זה הנבואה שמגשימה את עצמה. הזקפה כנראה יורדת בגלל שהוא בלחץ. אם זה לא מסתדר תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים