הכפלת סיאליס יומי פעם בשבוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/12/2017 | 21:03 | מאת: רפי

שלום בן 60 ונוטל סיאליס יומי 5 מ"ג לערמונית מוגדלת. בנוסף נוטל אמדוליפין ללחץ דם, ליפיטור, קומדין ואלטרוקסין. האם אני יכול לפני מגע מיני , פעם או פעמיים בשבוע לקחת כדור סיאליס נוסף של 5 מ"ג כדי לשפר נקודתית את התפקוד המיני וכך להגיע ל 10 מ"ג. האם תהיה להכפלת הכמות השפעה על התפקוד המיני? כמה זמן לפני הפעילות יש לקחת את הכדור הנוסף? בתודה

אין שום בעיה לקחת כדור נוסף לפני יחסי מין. זה פתרון מקובל. את הכדור הנוסף יש לקחת כשעה לפחות לפני האקט.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים