בעיות בקיום יחסים ובזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/12/2017 | 00:26 | מאת: לירון

שלום אני מקיימת יחסים עם בן זוגי.הבעיה היא שהוא לא מצליח לגמור מחדירה.מלבד פעם אחת שהצליח באנאלי.בישבן לטענתו זה נובע מכך שהוא עושה ביד.שהחשק אצלו בבקרים האם הוא אימפוטנט יש מצבים שזה נופל

שלום לך, טוב שאת פונה כי אנחנו מטפלים בבעיות כאלה כל הזמן. בעלך לא אימפוטנט, אם מדי פעם הזקפה יורדת זה יכול להיות בגלל לחץ או חוסר ריכוז, וזו בעיה מסוימת בזקפה. בפעמים אחרות יש חדירה. לגבי הגמירה-זה לא בהכרח קשור לאוננות, אבל אולי באוננות הוא מפעיל לחץ רב על הפין כדי לגמור ואז הוא חש את הלחץ הזה רק בחדירה אנאלית ולא בחדירה וגינלית. כדאי שתפנו יחד לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם ובטיפול הוא יוכל ללמוד לגמור גם במצבים אחרים, כמו כן יש צורך לבדוק אם יש עוד גורמים שמשליכים על הגמירה בחדירה שקשורים למצב רגשי שלו או לקשר הזוגי. כמו כן תהיה התיחסות בטיפול למצבים של ירידה בזקפה .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים