תופעות ליווי בשימוש בכדור לויטרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/11/2017 | 16:05 | מאת: איציק

דר שלום יום אחרי השימוש בפעם הראשונה בלויטרה 20 מ"ג הופיעו לי כאבי ראש חדים סכרכורת ובחילה( אגב לקחתי סיאליס בעבר ולא היו תופעות ליווי). עשיתי בדיקות דם א.ק.ג אוזניים עיניים. הכל תקין. לחץ דם טיפה עלה!! זה נמשך כבר שבוע ימים ואני לא רואה שינוי. רופאת המשפחה אינה סבורה שזה קשור לכדור לויטרה האם זה תופעת ליווי של הכדור? ומה הטיפול הנכון לבעיה זו? אודה לכם אם תתנו תשובה . איציק

הכדור עשוי לגרום כאב ראש. זו תופעת לוואי נפוצה. כאב הראש חולף בדרך כלל אחרי כשעתיים שלוש. אם הכאב ממשיך, ייתכן ומדובר במקור אחר, על כן טוב שאתה עובר בירור. רק בריאות.

03/12/2017 | 22:13 | מאת: תופעת ליווי לויטרה

אתה צודק הסתבר שיש לי ורטיגו. תודה בכל מקרה

ותמשיך להנות מחיי המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים