שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/11/2012 | 01:52 | מאת: אנונימי

היי, אני סובל משפיכה מוקדמת(אני מכיר את ההגדרה) אני פולט ישר בחדירה,והיו מקרים שפלטתי עוד לפני. חיפשתי פתרון ומצאתי את תרגילי קיגל,התאמנתי לפיהם ולא ניראה שהמצב נפתר. האם יש עוד פתרונות למעט תרופות כי אני ממש לא מעוניין בהן.

שלום רב הטיפול המרכזי בשפיכה מהירה הוא לא הטיפול התרופתי אלא הטיפול ההתנהגותי קוגניטיבי שאתה יכול לקרוא עליו בספר פז"ם של הלן קפלן וגם באינטרנט. הטיפול הזה מאוד אפקטיבי ומלמד אותך על יד הנחיות מה לעשות בבית איך להכיר את שלבי הריגוש השונים, איך לשלוט בהם ואיך להחליט על עיתוי הגמירה. אם יש לך בת זוג עדיף לפנות יחד. תפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים