ירידה בחשק המיני לפני חדירה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/10/2017 | 01:12 | מאת: נתנאל

שלום, אני נשוי כ3 חודשים. יש לי בעיה. כאשר אני עם אישתי בזמן המשחק המקדים האיבר שלי עם זקפה מלאה. וכשאני מגיע לחדירה הזיקפה שלי יורדת בשניות בודדות. וכאשר אני מצליח להגיע לזיקפה (אחרי שהיא ירדה) ואז לחדירה אני שופך מוקדם מאוד סביב ה5 שניות. אימנתי את שריר הpc וזה לא עוזר כי הזמן של השפיכה הוא מוקדם מאוד. מה אפשר לעשות? .הבעיה פסיכולוגית? אגב זה לא היה לי.

שלום רב, התופעה שאתה מתאר מאוד נפוצה, לרוב קורית בגלל מתח וחוסר ריכוז בחוויה. האם אתה לחוץ? האם אתם משתמשים באמצעי מניעה? האם אתם פתוחים בתקשורת המינית? בדרך כלל בטיפול מיני קצר אפשר לפתור את זה, תפנו למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית לאבחון וטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים