ציפרלקס והפרעות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/07/2017 | 00:10 | מאת: מישהו

שלום פרופ' חרותי. אני בן 32, הומוסקסואל. מטופל בציפרלקס 15 מ"ג ביום. מטופל בנוגדי דיכאון וחרדה כבר כ14 שנים. ניסיתי סוגים שונים שלא הועילו או שהיו בלתי נסבלים ולכן זה הטיפול היחיד שמתאים כרגע כתוצאה מהטיפול סובל מהפרעות בתפקוד המיני - הפרעות זקפה ושפיכה מעוכבת. (בתור אקטיבי, לא חדרתי כבר מעל 8 שנים). ביקרתי אצלך בעבר וגם אצל מומחים נוספים וידועים בתחום. ניסיתי ויאגרה וסיאליס מזדמן ויומי שלא התאימו. הומלץ לי לנסות להוסיף סורבון לציפרלקס, מה דעתך בנושא?

דעתי שאם היית אצלי אולי מיצינו את אפשרויות הטיפול ואתה מוזמן שוב :) סורבון הנו מעכב חרדה. לא ברור לי מה היה ההיגיון להוספתו וכדאי להתייעץ לגבי כך עם הפסיכיאטר/ית שרשמ/ה זאת.

24/07/2017 | 22:53 | מאת: מישהו

שלום פרופ' חרותי, מצאתי מאמר שמסביר את הרציונל בהוספת סורבון לציפרלקס על מנת לנסות לשפר פגיעה בתפקוד המיני. מצב האבסטרקט. איך נשמע לך? http://journals.lww.com/psychopharmacology/Abstract/1999/06000/Effect_of_Buspirone_on_Sexual_Dysfunction_in.12.aspx

24/07/2017 | 23:15 | מאת: מישהו

וגם http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/depr.3050020208/full ויש עוד

המאמרים ישנים. שווה לנסות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים