שפיכה מהירה וגמירה לאחר חדירה מה הפתרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/07/2017 | 23:03 | מאת: שלומי

אני משתמש בויאגרה 100 מג ובתרסיס מעכב שפיכה ואני עדיין גומר כדקה לאחר החדירה מה הפתרון כדי לעכב את השפיכה ולהיות ולגמור לאחר יותר זמן

ויאגרה הנו כדור שמשפר זקפה ולא נועד לשיפור בשפיכה מהירה. תרסיס מעכב שפיכה אינו הטיפול המתאים לשפיכה מהירה. הטיפול המועדף - ועל כך כתבתי רבות בפורום זה - הינו טיפול מיני (סקסולוגי), על מנת לשלוט על התזמון של השפיכה ולטפל בהיבטים הרגשיים שתופעה זו גורמת לך. רשימת מטפלים ומרפאות ניתן למצוא באתר איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים