חוסר חשק מיני והגעה לזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2017 | 15:33 | מאת: מורן

אהלן, אני בן 21.5 בשנה וקצת האחרונות אני מרגיש חוסר בחשק מיני. אני סבור כי קרו כמה מקרים שבהם לא הצלחתי להגיע לזקפה מלאה בזמן סקס ולכן נהייתה לי חרדת ביצוע קלה ואז נגרם החוסר חשק. מה כדאי לעשות ? יש דרכים טבעיות לטפל בזה או רק כדורים כמו ויאגרה ?

שלום רב, יכול מאוד להיות שמה שאתה מתאר זה מה שקורה. הדרך להתמודד עם זה היא דרך רוגע ריכוז והתמקדות בהנאה שלך ושל בת הזוג, בלי להחליט מראש כשמתחילים להתעלס אם זה מתפתח או לא, להיות מרוכז ברגע. אתה יכול להתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים