טיפול תרופתי לשפיכה אחורית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2017 | 17:12 | מאת: גיל

שלום, בבדיקת זרע בשתן אובחנה אצלי שפיכה אחורית. בציסטוסקופיה לא נמצאה בעיה אנטומית. הוצע לי לקחת תרופה בשם מידודרין. קראתי בעלון שהיא משמשת לטיפול בלחץ דם נמוך. מה ידוע לגבי הצלחת הטיפול במידודרין לשפיכה אחורית ? האם יש טיפולים נוספים לבעיה זו ? תודה רבה !

חסרים המון פרטים בשאלתך - אפילו את גילך איני יודע ומה הסיבה שחיפשו זרע בשתן. בעיקרון הזרע אינו עולה אל השלפוחית בעת הגמירה כי צוואר השלפוחית נסגר חזק במקביל. אצלך כנראה הוא אינו נסגר חזק והתרופה (שגם מורידה לחץ דם) מסייעת בסגירתו ובכך מקטינה הסבירות לשפיכה אחורית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים