כאבים לאחר פעילות מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/03/2017 | 12:31 | מאת: דרור

שלום, יש לי כאבים באשכים אחרי פעילות מינית. זה קורה בעיקר כשאין שפיכה. יש לציין שבפעילות המינית עם בת הזוג שלי בחודשים האחרונים אני לא גומר (בכוונה). הכאבים מלווים בגודש של השק, והתנפחות בעיקר של הצד השמאלי שלו (כאילו מופיע שם גוש). אחרי יום-יומיים זה נעלם והמצב חוזר לרגיל. ביומיים שזה כואב לי אני לא מסוגל לתפקד, וכמעט מושבת לחלוטין. אין כאבים אחרי פעילות גופנית. הלכתי לא"ס וריקוצלה ובקע, אבל לא היו ממצאים שיסבירו את הכאבים. הרופא הציע לי לקחת אנטיביוטיקה. אשמח לדעתך.

ריגוש מיני גורם לגודש בכלי הדם אשר משתחרר בעת השפיכה. אם אתה לא גומר (בכוונה או שלא בכוונה) הגודש אינו פוחת וזה מתבטא ב-"כאבי ביצים". לא צריך אנטיביוטיקה, אלא לשחרר... לגמור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים