חולה סכרת לא מאוזן צריך פתרון.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/03/2017 | 21:39 | מאת: רוי

חולה סכרת בן 43 אוהב מין מאוד אבל זיקפה חלשה שפיכה מוקדמת לא מרגיש שינוי עם כדורים ואף אחד לא יודע לענות אם יש לי בעיה בגלל הסוכר אם יש נזק והכי חשוב מה עושים המצב גורם לי לאי ודאות אודה לעזרתכם.

לא יודע אצל מי היית ועל כן לא יכול להתייחס ל-"אף אחד לא יודע לענות אם יש לי בעיה בגלל הסוכר וכד'" - כי בהחלט אפשר לעשות בדיקות ולדעת לכמת מה מידת הנזק וכן להציע טיפול מתאים. כדורים לא תמיד מסייעים. מציע לא לגשת ל-"אף אחד" אלא אל מרפאה מוסמכת לטיפול מיני - יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - גש לכזו בה המנהל הוא גם רופא, על מנת לעבור בירור מתאים ולקבל תשובות ופתרונות. בגילך יש המון מה לשפר ואסור שתחיה במצב של יאוש ואי וודאות מינית. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים