אין זיקפה במהלך היחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/02/2017 | 05:08 | מאת: שי

אני בן 38 ופתאום במהלך של חודשיים אין לי זיקפה! האם זאת בעיה מדאיגה מבחינה רפואית גם בעניינים אחרים? ולאיזה רופא עליי לפנות?

07/02/2017 | 05:11 | מאת: שי

לא ציינתי שאני בריא ואינני נוטל תרופות, ללא חרדה או מתח כלשהו.

שלום רב האם אתה מתכוון שאין לך זקפה בזמן התעלסות ויחסי מין? או שהזקפה יורדת לפני חדירה? מה קורה באוננות? זקפות בוקר ספונטניות? בכל מקרה תפנה עם בת הזוג שלך ( עדיף) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון רפואי פסיכולוגי מקיף ולפי זה הטיפול

07/02/2017 | 17:41 | מאת: שי

תודה על תגובתך אין לי זיקפה באף אחת מכל מכלול האפשרויות, פשוט לא עומד לי! אשמח לדעת אם זה אמור להטריד אותי אף בריאותית, זה קצת מפחיד אותי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים