שאלה על דחף מיני ויחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2017 | 13:47 | מאת: דן

אני בגיל 50 ללא זוגיות, עד לפני חצי שנה היו לי זמנים עם דחף מיני חזק מאוד , שזה בריא וטבעי ומצאתי פורקן. בשלב מסוים משהו השתנה הרגשתי התיצבות בדחף לא נעלם ולא מתפרץ יש לי זיקפת בוקר מצוינת כל יום. משהו יציב מאוד אבל ללא הדחף הרגשי לחפש יחסי מין והשקעה בהשגת היחסים וגם באופן מסוים לא לאונן, יש לי ריגוש וזיקפת בוקר כמו שציינתי אבל גם בניגוד לעבר נמנע מפורנו בלי החלטה קיצונית פשוט ככה. ממה יכול להגיע שינוי כזה? זה שינוי הורמונלי? זה התיצבות כימית במוח???? זה משהו רגשי? דבר אחד זה בטוח לא כי זה לאף גבר לא מצליח, זה לא מהחלטה שכלית כי בדרך כלל לא ניתן לעמוד בהחלטות בעניין זה. אני מתפלא על אופי השינוי הזה. אינו רע בעיניי. פשוט זה מוזר בשבילי. אולי הכנה לקשר הבא????

שלום רב מה שאתה מתאר יכול להיות תהליך טבעי שקורה עם הזמן ככל שאתה מתבגר, יכול להיות שעם הזמן חשוב לך קשר מיני במסגרת קשר זוגי רגשי וחברות. אם אתה רוצה להבין יותר לעומק מה קורה לך תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים