בעיית זקפה (פסיכולוגית?)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/01/2017 | 18:06 | מאת: צביקה

שלום. אני בן 24 וחצי ולא יצא לי לחוות הרבה אקטיים מיניים בחיי. לפני כחודש אני חברתי התחלנו לשכב. פעם שנייה לא עמד... אחרי חצי שעה עמד וברגע החדירה נפל. אז לא קרה כלום. פעם שלישית עמד, אבל ברגע שראיתי את הקונדום שוב ירד ושוב אחרי משחקים רבים עמד והייתה חדירה. אחרי כ4-5 ימים שלא שכבנו הפעם הרביעית הייתה ממש מעולה עמד עם קונדום והייתה חדירה וכ'ו (פעמיים) בפעם החמישית התחלנו לשכב בלי קונדום היה מעולה וכ'ו (גמרתי בחוץ למרות הטבעת שהיא שמה) בפעם השישית עשינו משחק מקדים מטורף! לי כבר הייתה זקפה וכ'ו, התחלנו להתפשט וברגע שהורדתי לה את המכנס+תחתון נפל הזקפה כלא היה! ניסינו במשך חצי שעה וכלום.. מצטער על התיאור הארוך אבל רציתי שהתיאור יהיה מפורט. חייב לציין: - אני עושה כושר כמעט כל חיי. - אני מעשן בין 1-2 סיגריות ליום מזה כבר חודש. הפחתתי מ10 סיגריות להיום. - אימי נפטרה לפני כשנה וטיפלתי בה בחודשיים האחרונים לחייה, יכול להיות שהטיפול באימי השאיר בי צלקת פסיכולוגית? כי היו רגעים לא נעימים למראה. - אני סובל מנפיחות וגזים בבטן לכן אני לוקח קרבופלור ושותה מיץ לימון לפני כל ארוחה. בימים שלא עמד לי באקט המיני איתה הייתי חוזר הביתה במטרה לאונן ולבדוק אם הכל בסדר שם למטה. וכן.. הכל תקין (חשבתי עליה בבדיקה ולא צפיתי בפורנו) שאלתי היא: מה יכול להיות הגורם למצב שאין זקפה? פסיכולוגית? הסיגריות? בתזונה (אוכל בריא) ?

שלום רב לפי מה שאתה מתאר הזקפה יורדת בגלל חרדת בצוע, קשה לתפקד מינית במצב לחץ מתח ודאגה.ברגע שאתה מתחיל לדאוג שאולי הזקפה תרד זו הנבואה שמגשימה את עצמה. אנחנו מטפלים בזה בהצלחה כל הזמן. תפנה עם חברתך למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים