יעוץ והכוונה רפואית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/01/2017 | 12:36 | מאת: ליאור

שלום, אני בן 31 אני פונה אליכם לצורך הכוונה עקב תאונת דרכים שגרמה לפגע בחוליות הגב התחתון L4 L5 S1. ופגיעה בחוליות נגרם נזק לברך ימין (קרע במיניסקוס) שגרם לרדימות וחוסר תחושה. בעקבות הפגיעה בברך ימין נגרמה פגיעה בברך שמאל (בצקת עקב קרע חלקי ב mcl ). אובחנתי בהיפראלגזיה בגפיים תחתונות ופיברומיאלגיה . חשוב לי לציין שליפני התאונה לא ראיתי רופאים ומאז תפקוד המיני שלי ירד בצורה מיידית ולאט לאט הכאבים גוברים על תחושת האקט ומעבר לזה תחושת עייפות כבדה לאחר האקט שלעיתים נידירות כולל סיפוק האם קיים קשר ישיר בן ממשתנים האורטופדים לירידה בדחף המיני בתחושה איבר המין ותפקודו

יש קשר הדוק בין כאב לבין פגיעה בתפקוד המיני וגם בין פיברומיאלגיה לבין היחידה בתפקוד. לשתי הבעיות גם השפעה ישירה על מצב הרוח וכשזה ירוד גם החשק ירוד. כתבתי על כך כאן רבות. למרות הפגיעה (שהינה לרוב עקיפה) ניתן ע"י טיפול נכון לשפר את איכות חיי המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים