בעיה עם קונדומים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/04/2012 | 13:23 | מאת: יוסי

היי, מקווה שזהו הפורום המתאים לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כזו, קונדומים לוחצים לי על איבר המין, מאוד. נסיתי אפילו קונדום XL של דורקס, קשה לי מאוד להלביש אותו, וגם אם אני מצליח בסופו של דבר, בסיום היחסים יש לי סימן גדול של עיגול מסביב לאיבר, במקום שבו היה הקצה המגולגל של הקונדום. מיותר לציין שמהלחץ של הלבשת הקונדום לפעמים הזיקפה יורדת ואנחנו לא מקיימים יחסים. חוץ מלבקש מהחברה לעבור לגלולות, מה ניתן לעשות? יש קונדומים יותר גדולים שניתן להשיג? האם יש איזשהי סכנה בלהמשיך בינתיים לקיים יחסים עם קונדום שלוחץ? תודה

לא מסוכן לקיים יחסי מין עם קונדום שלוחץ. כדאי למתוח את טבעת הגומי לפני הלבשת הקונדום, מה שישחרר אותה קצת מנוקשותה. לאחרונה נכנס לשימוש קונדום נשי: http://www.mako.co.il/women-sex_and_love/sex/Article-e648c585148c021006.htm צריך לזכור שהקונדום אינו משמש רק למניעת הריון, אלא גם למניעת הדבקה במחלות מין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים