חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/03/2004 | 21:36 | מאת: XXX

אני לא יודע אם לקרוא לזה חרדת ביצוע או חשק מיני, אין לי מושג מה הבעיה אני רק יודע שממש נמאס לי ובא לי לפעמים למות תרתי משמע... אני בחור בן 25 יצאתי עד לפני שנתיים אם מישהי כ- 6 שנים נפלאות ועליי לציין שמעולם לא היתה לנו (יותר נכון לי) בעיה במיטה בזמן סקס. כעת במשך השנתיים האחרונות כל פעם שאני מגיע למיטה אם בחורה ומתחיל האקט המיני הכל זורם כמו שצריך יש זקפה והכל בסדר גמור... עד לאותו רגע שאנו מתחילים להתפשט ואז פשוט מאוד נעלמת לי הזקפה קליל ממש לגמרי.ולא משנה מה, לא מצליח להחזיר אותה. הבעיה הזו קרתה כבר אם 3-4 בנות שונות מישהו יכול להסביר לי מה התופעה המטומטמת הזאת או מה לעזאזל קורה לי?????????????????????????????????????????????????????????? אנא ממכם אני צריך עזרה ודחוף בבקשה התייחסו ברצינות לבעיתי ובכובד ראש במתן התשובה/פתרון בתודה מראש XXX

25/03/2004 | 06:25 | מאת: ד"ר רן לין

אכו נשמע כמו חרדת ביצוע לחלוטין זאת בהנחה ויש לך זקפות לילה טובות - אתה מצליח להגיע לזקפות באוננות - וזמן האוננות הו תרין ונאמד בדקותץ אם כל אלה - יש צורך עכשיו בתהליך של טפול התנהגותי והוצאה שלך מהמעגל - זה לא כזה בעייתי וישנם מטפלים עבור זה - בשילוב שלך כמובן - אבל לפני כן - יש כמה ספרים לא רעים בחנויות הספרים המובחרות - בעברית - פשוט תקרא

25/03/2004 | 19:05 | מאת: xxx

תודה רבה על תגובתך ובעיקר על מהירות התגובה ובאמת תודה על כך שהרגעת אותי קצת שישנו פתרון והוא לא כל-כך מסובך כי באמת כבר התחלתי לפחד, לפחד להכיר בחורות או לפתח קשר יותר מסתם שלום שלום, כיום אין לי את הביטחון להתחיל אם בחורה, רק המחשבה שכאשר נגיע לי למיטה תתגלה "בעיה", מלחיצה אותי ומונעת ממני לפתח אפילו נוא שיחה עם המין השני. ודרך אגב יש לי תמיד זקפה טובה מאוד בזמן שאני רואה סרט אירוטי או מאונן והיא אכן נאמדת בדקות ואין שום בעיה. כתבת שישנו צורך בתהליך של "טיפול התנהגותי והוצאה שלי מהמעגל" אז רציתי בבקשה הכוונה לאותם אנשים אשר מטפלים בבעיות כאלו ויכולים לעזור לי דבר שני אודה לך אם תוכל לרשום לי שמות של הספרים אשר המלצת לי עליהם לקרוא לפני הטיפול עצמו. בתודה מראש XXX (אני שמח מאוד לשמוע שישנו פתרון המון תודה לך ואילו רק על ההרגעה הנפשית שלי, תודה)

26/03/2004 | 23:18 | מאת: אבי

לשיפור חיי המין והאהבה!! מוצרים יחודיים ומקוריים. המקום בו תוכלו להזמין מגוון מוצרים ייחודיים ומקוריים לשיפור חיי המין והאהבה והכל בדרך אישית ודיסקרטית. מבצעים מיוחדים – מתנה לכל רוכש על כל הזמנה!!!! www.medi-life.net תנו לעצמכם להנות מעוצמתו של החשק המיני...

27/03/2004 | 17:53 | מאת: XXX

אבי תודה רבה על ההתיחסות וההעזרה אך הייתי רוצה לדעת האם אתה בעל האתר או שיש איזה שהוא קשר ישיר שלך למוצרים הנ"ל כיוון שהייתי רוצה לקבל יותר פרטים מאשר מה שמפורסם באתר, קראתי הכל והאמת נראה די מבטיח. אודה לך אם תוכל לתת לי יותר פרטים כגון: האם אתה משתמש/השתמשת, ואיך מתבטא השיפור? האם הכדורים הנ"ל יכולים להתגבר על חרדת ביצוע שנובעת מהגורם הפסיכולוגי? על איזה כדורים היית ממליץ? בתודה מראש XXX

31/03/2004 | 14:02 | מאת: בן25

שלום לפעמים טוב לדעת שאתה לא היחיד שיש לו את הבעיה גם לי זו קורה לאחרונה. אני בן 25 עד לפני שנתיים לא היתה לי בעיה(מגיע לגיקפה כמה פעמים בלילה) והיום כמו שאתה מתאר בהתחלה יש וברגע שמתחיל האקט עצמו(חדירה) או קצת לפני יש נסיגה ואין 100% זיקפה אני עוקב אחרי ההודעה שלך במטרה שגם אני אמצא את הפתרון רק רציתי שתעד שיש אחרים שיש להם אותה בעיה... ביי

10/04/2004 | 13:24 | מאת: xxx

מקווה שנמצא פתרון ובקרוב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים