Spina Bifide

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/05/2004 | 20:45 | מאת: רונית

אני סובלת מכאבים בצוואר שמקרינים ליד השמאלית מזה חודש וחצי בתוצאת הסיטי כתוב שיש לי קיפוזיס ב c3 עם חשד לSpina Bifide מכל מה שקראתי הבנתי שזה מום מולד קשה ביותר אז למה בעצם מתכוונים כאן כי אני לא סבלתי משום דבר יוצא דופן עד כה אם מישהו יכול לעזור לי להבין אני אודה מאוד

05/05/2004 | 18:08 | מאת:

לספינה ביפידה אין משמעות מיוחדת, לקיפוזיס כן. את צריכה להיבדק ע"י מומחה לגב שיחוה דעתו לגבי הממצא.

05/05/2004 | 22:16 | מאת: גדעון

הממצאים שקיבלתי הם Spina Bifide של S1 מה זה אומר? קרה לי פעמיים שאני סובל מכאבים בחלק השמאלי התחתון של הגב וזאת כתוצאה מהזזה של דברים אולי בצורה לא נכונה. מה עלי לעשות? לבצע בדיקות נוספות ? צריך טיפול?ד"ר אוחנה כתב/ה:

06/05/2004 | 19:35 | מאת: רונית

אם אפשר עוד שאלה ? קודם תודה על ההבהרה ,אני אכן הולכת לאורטופד שאני מקווה שיאבחן את המצב נכונה כרגע קיבלתי רק את חוות דעתה של כירופרקטית שטיפלה בי ( הכאבים מאוד קשים ובילתי פוסקים) ולפי ההסבר שלה יש לי קשת יפה ועגולה בדיוק הפוכה לנורמלי באיזור הצוואר מה שעדיין לא ברור לי זה איך נוצר המצב הזה והאם הוא הפיך ובאיזה דרך מומלץ לטפל בו שוב תודה רונית