כאבי גב עליון ממושכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/04/2004 | 22:36 | מאת: מאיה

שלום רב אני בת 28 וכבר כמעט שנה סובלת מכאבי גב עליון שרק הולכים ומחמירים . הכאב הוא בחוליות עמוד השדרה שמאחורי הריאות. פיזיותרפיה, שיאצו, כירופרקט וטיפול ממושך ב"ויוקס" לא הועילו עד כה. בדיקות דם שעשיתי היו תקינות, וכנ"ל אקו לב. במיפוי עצמות שערכתי אובחנו שינויים ספונדילותיים קלים בחוליות צוואריות- גביות וסקוליוזיס מתון צוארי גבי. הכאב מורגש בכל שעות היממה בזמן תנועה. (לא בזמן מנוחה) לא יודעת אם יש קשר, אבל בזמן פעילות גופנית יש לי גם כאבים מאד חזקים בכף רגלי השמאלית עד שאינני יכולה לדרוך על הרגל. האם אתה יכול להציע פיתרון לבעייה או לנסות לאבחן ממה נובעים הכאבים הנוראיים האלה ? מודה לך מראש

28/04/2004 | 12:52 | מאת:

כאב בגב העליון ממקור שדרתי הינו נדיר ביותר. צריך לבדוק אותך בצורה יסודית על מנת להחליט מהו מקור הכאב ולראות גם האים יש קשר לכאב שאת מתארת ברגל. לצערי אין לי פתרון של קסם לכאב.