קיבוע מותני +גבי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

20/12/2003 | 14:32 | מאת: יוסי. ש.

לפני כשנה וחצי עברתי קיבוע שש חוליות D10 עד L3 .לצערי היום אני מרגיש הרבה יותר גרוע מאשר לפני הניתוח,כאבים קבוע, אי יכולת להתכופף , רגל ימין צד חיצוני ואצבעות רדומות,בהליכה מעל 10 דקות הכאבים מתגברים, מותן ימין חבל על הזמן כאבים בלתי נסבלים ולאחרונה כל הישבן נרדם לי. על פי בדיקת EMG קיים נזק שורשי L4-L5 L5-S1 בקיצור מצב מחורבן. אבקש חוות דעתך במידת האפשר .מודה מראש .

20/12/2003 | 21:18 | מאת:

ייתכן וקיים לחץ על חוט השדרה באיזור המעבר בין הקטע המחובר לקטע החפשי. יש צורך בהערכת המצב ועריכת בדיקת דימות מתאימה שתסייע לאבחון מצבך.