צוואר תפוס וכואב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/04/2005 | 09:49 | מאת: אבי

שלום מזה זמן לא קצר אני סובל מכאבים בצוואר, הכוללים את אחרוי הצוואר והשכמות העליונות באזור הכתפיים. הכאבים בעיקר בבקור לאחר הקימה, אך יכולים להמשך בצורה זו או אחרת במהלך היום. במהלך היום מרגיש כאבים ומעין עקצוצים בצוואר בזמן שאני מטה את הראש לצדדים. שאלותי: * מה יכולה להיות התופעה, האם יכולה להיות קשורה גם בבעיות בחוליות הצוואר ? (אני סובל גם מבלט בדיסקים התחתונים שהקרינה לי לרגליים, תופעה שממנה, תודה לאל, אני לא סובל מזה תקופה). * לאיזה רופא ואילו בדיקות מומלץ לבקש / לבצע ? * היתכן כי בגלל הכאבים או הגורמים לכאבים אלה, אפשר לסבול מסחרחורות ? אני סובל מסחרחורות ותחושת ריחוף מידי פעם, הניתן לייחס זאת גם לכך ? תודה רבה מראש נ.ב. בן 37

30/04/2005 | 16:23 | מאת:

1. כן אבל לא פריצת דיסק בלבד אלא גם בעיות דלקתיות אחרות יכולות לגרום לכאביך. 2. להתחיל עם רופא משפחה טוב שיעשה בירור ראשוני ויחליט למי להפנות אותך. 3.לפעמים.