כאבי צוואר +קליקי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

14/03/2005 | 22:05 | מאת: מיואש

שלום רב אני גבר בן 28 ב 2002 עברתי ברמנייה כריתה של גידול במוח בשם שוואנומה אכן גרם לי לשיתוק פנים חמור בצד ימין . אני היום סובל מכאבי צוואר תופת מלווים אותי כל הזמן עם קליק לפני יומיים ביצעו לי CTלגב תחתון אשר אובחנה מחלה בשם שורמאן אני שואל היום האם המחלה הזאת משפעיה לצוואר ולכאבים אשר אני סובל היום? מה הסיכונים למחלה הזאת בעתיד? האם יש איזה טיפול למחלה הזאת? נא עזרתכם בכבוד רב ממני מיואש

19/03/2005 | 15:41 | מאת:

שויירמן היא מחלה בגב עליון בד"כ כלל הגורמת לקיפוזיס בלי כל קשר לכאבים. היא אינה מסביר את הקליקים שלך או את כאבי הצוואר שהנך מתאר.