איסיאס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

06/02/2005 | 04:02 | מאת: איתי

מזה 10שבועות אני בבקע דיסק L4-L5 כאשר הדיסק נוגע בשורש L4 מידי שעה - לא בשכיבה אלא במיוחד אחרי ישיבה או עמידה ארוכה - יש לי כאבים בירך בברך ובשוק לסרוגין מבצע את כל הטיפולים השמרניים הופנתי לזריקה אפידורלית אבקש חדעת : 1. מה ההבדל בין זריקה אפידורלית לבלוק בררני? 2. מה מטרת הזריקה ? כאשר אני מבין שהכאבים נוצרים כ בפוזיציה מסויימת של עמוד השידרה בה יש מגע של הדיסק על שורש העצב 3. כיצד מתבצעת הזריקה? היכן? והאם זאת סדרת זריקות ? 4. לכמה זמן מופסק הכאב? 5. האם כאשר יש מגע של הדיסק על העצב לא נוצר נזק לעצב? 6. אני יכול להסתדר גם עם כדורי אוקסיקונטין 20 מ"ג פעמיים ביום - זריקה עדיפה? אשמח לקבל תשובות לפחות על חלק צהשאלות תודה איתי נ.ב. מי מהגולשים בפורום מוזמן להגיב . תודה

12/02/2005 | 19:56 | מאת:

מאחר וכל שאילותך נוגעות לנושא הזריקה אני מציע שתפנה לפורום טיפול בכאב, ישמחו לענות לך.