פריצת דיסק צוארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/02/2005 | 14:55 | מאת: אורית

ד"ר אוחנה שלום! בעקבות שתי פריצות דיסק בצואר C5-6- C-6-7 הלוחצת על שורשי העצבים וגורמת לי לירידה בכח טריצפס ימין 4/5 מימין וירידה בתחושה לפי C-7 ימין עברתי טיפול בזריקות פורמינליות תחת שיקוף מאז ההזרקה עברו 10 ימים מבחינת הכאב יש הטבה מזערית אך מבחינת החולשה ביד לא חל שום שיפור. כמה זריקות בד"כ רצוי לעשות? וכמה זמן לוקח לזריקות הנ"ל להתפזר ולהשפיע ? ועוד שאלה האם הכאב יכול לעבור והנזק ביד יכול להמשיך או שאם אין כאב אז הנזק נפסק? תודה אורית

05/02/2005 | 10:35 | מאת:

קשה לענות כיוון שבהרבה מקרים גם חולשה יכולה להתאושש ולחלוף, בדיוק כמו הכאב. צריך להמתין בסבלנות ובזמן זה לעבוד על חיזוק השרירים החלשים.