פריצת דיסק?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

09/01/2005 | 17:00 | מאת: ליאל

ד"ר אוחנה שלום! בעלי סובל כבר מזה שנה בכאבים בגב התחתון מצד ימין. לפני שבוע הוא נשלח ל- c.t ולהלן התוצאות: בגובה L3-L4 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי בגובה L4-L5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי בגובה L5-S1 בלט דיסק מרכזי המשיק לשק הדורלי. מבנה גרמי שמור. האם זה מראה שישנה פריצת דיסק? ואם כן כיצד ניתן לטפל? תודה

15/01/2005 | 21:30 | מאת:

לא בהכרח, צריך לעיין בצילומים כדי לומר האם קיימת פריצת דיסק אמיתית.