רפיון שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

05/01/2005 | 03:14 | מאת: גלית

ד"ר שלום יש לי ילד בן 6.5 שנים יש לו שרירים ממש חלשים מגיל 3 הוא טופל בריפוי ועיסוק וגם תקופה מסויימת הוא טופל בפיזיוטרפיה. כיום הוא בכיתה א' יש לו עמידה כפופה, במיוחד כשהוא עייף הוא מתקשה לקפוץ ,לשבת זקוף זמן ממושך ,לעמוד בלי להישען על משהו הוא מרבה להימרח על הריצפה. שאלתי אליך האם יש טעם לעשות לו בדיקה לגילוי ניוון שרירים האם יתכן שיש לו ניוון שרירים? אודה לך אם תענה לי בהקדם האפשרי ולמי אפנה עם בעייתי זו. בתודה גלית. נ.ב גם שני הבנים שלי טופלו בריפוי ועיסוק אך הם אינם חלשים כמוהו

08/01/2005 | 17:01 | מאת:

אני סבר כי דאגתך מצריכה בדיקה מקצועית ומסודרת של הילד. מציע שתפני לרופא הילדים שלכם על מנת לקבל הפניה מתאימה.