כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

10/12/2004 | 21:09 | מאת: דניאלה

ד"ר אוחנה שלום, אורטופד קבע שאני סובלת מ - ספונדילוליסטיזיס בחוליות S1 - I L2 , הוא המליץ על טיפול של זריקה אפידורלית במרפאת כאב לאחר שיראה C.T: שאלותי: האם יש סיכונים בפעולה זו? האם היא מכאיבה? איזו פעילות גופנית יכולה לעזור ואיזו להזיק? יש לציין שאני סובלת מכאבי גב וכאבים בשוק הרגל כבר חצי שנה. האם כירופרקטיקה יכולה לפתור את הבעיה או להזיק לה? הוא רשם לי טיפול של שבועיים בארקוקסיה 90 מ"ג, מה הם הנזקים מתרופה זו? תודה רבה, דניאלה

11/12/2004 | 17:12 | מאת:

קרונית רמת הסיכון בטיפול אפידורלי נמוכה, ניתן לפנות ישירות למומחים בתחום דרך הפורום לכאב באתר. לגבי יתר שאלותייך ניתן יהיה לעזור יותר אחרי שתדעי את תוצאת ה CT.