ד"ר נכבד!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/11/2004 | 22:47 | מאת: לינדה פדלון

ד"ר שלום!! אני בת 22 וסובלת מזה כשנה וחצי מכאבים בשכמות,ובצוואר עשיתי פעמיים MRI שיצא בגדר הנורמה ועשיתי פעמיים CT שיצא תקין ושלוש פעמים EMG שהראה תהליך שורשי C6C7 ומאז ניסו כדורים כמו סלקוקס,אלגוליזין,טרמדקס,ויוקס,זריקות אפידורל, טיפות דפמדרול, פיזיוטרפיה וטיפולים אלטרנטיבים שונים והכאב רק מחמיר!! החצי השנה האחרונה לערך אני סובלת גם מכאבים חזקים בידיים ותחושת איבוד תחושה בידיים זה מאוד מקשה עלי ביום יום ואנני עובדת/לומדת לאור הכאבים הבלתי נפסקים הללו! כמו כן יש תחושת נימול בלתי נפסקת בידיים,בשכמות, בצוואר ובגב התחתון בבקשה ממך ד"ר אני נואשת אם תוכל לתת לי כיוון כלשהו מה זה או מה לעשות בנידון אני אשמח מאוד הייתי אצל נירולוג זה לא התחום שלו... תודה על זמנך היקר בברכה לינדה!!

27/11/2004 | 07:55 | מאת:

נראה שהבעיה אינה בעמוד השדרה, כלומר- לא נובעת מלחץ כלשהו על המערכת העצבית. מציע שתפני לייעוץ של ראומטולוג.