כאבים בעמוד השידרה
דיון מתוך פורום אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
כעשר שנים אני סובל מכאבים בעמוד השידרה, עברתי טיפולים שונים וצילומים ולא הוגדרה הבעיה . אני מבקש את עזרתכם בנידון .
לכאבי גב סיבות שונות ומגוונות. לצערי, לא אוכל לפתור עבורך בעיה כה ממושכת ומגבילה במסגרת זו. מציע שתפנה בצורה מסודרת לייעוץ מומחה לעמוד שדרה.
שלום, אני פונה בשם חבר שלי בן 30, בריא ומשחק כדורסל,ואני מוצאת לנכון לציין שהוא צימחוני והחל לחוש כאב בזמן משחק כדורסל,הוא סובל מכאבים בגב התחתון מצדו השמאלי של עמוד השדרה, לאחר צילום עמוד השדרה ופענוח של אורטופד נאמר לו שיש לו נתק בעצם העצה (סקרום) בצד הימני (אז מדוע כואב בצד שמאל?) ונתן לו טיפול תרופתי לא זכור לי מה שמו, השאלה שלי היא, האם מצב זה הוא מסוכן? האם יש קשר בין זה לבין פריצת דיסק? והאם לאחר נטילת התרופות הכאב יעבור? מה חומרת המצב? תודה רבה על העזרה, יעל.
ניסיון
תמט של חוליה 7 D ; קיימים או סיטיאופיטיים קידמיים ;10 9;D8 נ מה ניתן לעשות על מנת למזער את הכאבים מקבל פעמיים ביום מגה גלופלקס ולפעמים גם איתופן 400 מ,ג בחודה על תשובתכם אבי
אלון דרוויש ההומו
הנני בן 53 בגיל 3 נפגעתי ממחלת פוליו. כתוצאה מהמחלה קיים הפרש בין הרגליים של 1 ס"מ. הגורם לעקמת . עם השנים החלו כאבי גב וכאבים בצואר. לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח אטוסטרופיה בברך. עם הזמן בסיום יום העבודה ונהיגה אני מרגיש כמעין נעילה של הברך וכאבי גב תחתון ומעין גולה. נ.ב לצימצום הפרש הגובה קניתי הגבהה לעקב מסילקון. האם יש להחליף את העקב כל תקופה או ללכת ליעוץ. ולמי עלי לפנות לטיפול במצב. לאורטופד או ? נ.ב הנני מכרמיאל תודה על הענותך
המידע שנמסר אמנם אינו מלא. תירגול מתאים אמור לפתור את הבעיה. נסה ליצור קשר לקבלת הנחיות נוספות. בהצלחה.
מזה זמן רב אני סובל מכאבים בגב בעיקר עקב כאבים מוקרנים לכל איזור הגב מחוליה אחת בגב. באחת הבדיקות רופא איבחן עקמת בעמוד השידרה.מאז לפני כשנה גם סובל מדלקת בגיד הכתף, כך עפ"י אבחת רופא ולמרות שלא אובחון באולטראסאונד. האם יש קשר בין שני הדברים, האם ישנו טיפול לנ"ל והאם יש להימנע מפעילות מסוימת כגון שחיה בחתירה וכד'. נא עזרתכם. בתודה וגמר חתימה טובה.
אשה בגיל 86 בריאה אינה לוקחת תרופות . לאחר תלונות על כאבים חזקים בגב צולם הגב ברנטגן .באבחנה נרשם עקמת,חוסר גדול בסחוסים בשלוש חוליות וסימנים של בריחת סידן מוגברת איך אפשר לעזור לה להיתגבר על כאבים או טיפול אחר .כרגע האשה פעילה ונעה אים הליכון.
כחודש וחצי יש לי כאבים לקחתי וולטרן עשיתי פיזוטרפיה רייקי כלום לא עוזר צילום בצואר מראה על שינווים מה לעשות עןד תרופות לא עוזרות גם חימום המקום רק חלקי נא תשובתך המהירה ותודה סובלת הרבה
מומלץ להשתמש במוצר טבעי " ארטרוליסטיק" מבית טבעוני למידע והדרכה [email protected]