טניס אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/02/2004 | 22:37 | מאת: לימור

שלום רב . יש לי כאבים מאוד חזקים בכתף שמאל שמוקרנים מהצוואר עקב שינוים בשתי חוליות. כמו כן נתגלתה דלקת טניס אלבו במפרק יד שמאל ובמרפק. אני בת 28. שאלתי היא: 1.בנוגע לחוליות מה ניתן לעשות בכדי למנוע את הכאב.2.כיצד ניתן לטפל בדלקת טניס אלבו קיבלתי כדורים נקסין 500 מג אך הם לא מועילים לי. בברכה ותודה מראש לימור

02/03/2004 | 21:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לימור שלום. לגבי בעייתך הצווארית פני לפורום בעיות עמוד שדרה. לגבי המרפק, יש טיפולים שונים כמובן אם נבדקת כמו שצריך והאבחנה היא אכן טניס אלבו כי יש בעיות נוספות העלולות לגרום לכאבים דומים. במידה ואכן טניס אלבו - רצועה תומכת מתאימה עוזרת, פיזיוטרפיה מקומית עם אולטראסאונד, הזרקה מקומית עם סטארואידים ואפילו ניתוח אם כלום לא עוזר. בברכה - דר' טיטיון.

22/03/2004 | 00:30 | מאת: יעל

יעל כתב/ה: שלום לך , כיצד ניתן לטפל בדלקת טניס אלבו מעבר לכדורים נקסין ושותפיו . האם ניתן להיעזר בקרח או בבקבוק חימום ,האם יש דרך נוספת חוץ מכדורים שיכול להקל על כאבי במרפק? תודה מראש יעל

22/03/2004 | 00:32 | מאת: יעל

יעל כתב/ה: שלום לך , כיצד ניתן לטפל בדלקת טניס אלבו מעבר לכדורים נקסין ושותפיו . האם ניתן להיעזר בקרח או בבקבוק חימום ,האם יש דרך נוספת חוץ מכדורים שיכול להקל על כאבי במרפק? תודה מראש יעל

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול