כאב בשוק שמאל מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/10/2016 | 09:07 | מאת: קמי

מזה חודשיים שאני מרגיש כאב קבוע בשוק ברגל שמאל (שהחל בזרם חד מהעקב לאורך הרגל עד לאחורי הברך), דבר הגורם לי לצליעה קלה. מדי כמה ימים יש קצת הטבה ואז חזרה לכאבים. בנוסף, מדי פעם מרגיש כאב בגיד אכילס או מאחורי הברך. הפסקתי עם הספורט מעל לחודש ולמעט הליכה מועטה עם מדרסים לא מבצע פעילות גופנית כלשהי. רנטגן של גיד אכילס לא העלה כלום. כנ"ל US לאורך הרגל. נשלחתי ל EMG עם תוצאה: EMG study may suggest mild chronic radiculopathy c4-c6 bilaterally, without acute denervation. thr rest of the nerves and muscles test were noraml. לפי הבנתי ממצא זה לא אמור להשפיע על הרגל אלא על פלג גוף עליון (שאכן כואב מדי פעם). אשמח לעזרתך לגבי המשך טיפול..

שלום רב על מנת להבין מקור כאביך יש להגיע לבדיקה במרפאה. בדיקות העזר לעיתים עוזרות להגיע לאבחנה אך הן אינן העיקר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול