הלוקס ריג'ידוס שמסרב להיעלם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/08/2016 | 11:27 | מאת: ארי

שלום אלון, עברתי לפני שנתיים ניתוח לתיקון הלוקס ריג'ידוס, דבר אשר שיפר את התנועה בכף הרגל אך עדיין יש כאבים ולאחר פיזיוטרפיה ממושכת ומדרסים (עם הקשחה לאיזור הבוהן) עדיין אין שיפור נוסף. האם השלב הבא הוא לקבל זריקה ? ומה הטעם אם כל כמה חודשים חוזר הכאב? האם מומלץ ניתוח חוזר והאם זה יבטיח פיתרון? או שכדאי להשלים עם המצב?

שלום רב איזה ניתוח עברת? ישנם ניתוחים אשר לא מתיימרים לפתור את הבעיה באופן מלא (כגון כאילקטומיה) אלא רק לתת פתרון זמני למספר שנים. במידה ואת עדיין כאובה יש לשקול ניתוח דפניטיבי יותר, כגון קיבוע או החלפת מפרק. ממליץ לבצע צילום רנטגן ולהגיע להתייעץ. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול