דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/08/2016 | 17:52 | מאת: לווולי-ק

היי, אני סובלת מדלקת בגיד אכילס ובמעטפת שלו עם תפיחות והצטברות נוזלים ועובי הגיד 5-6 ס"מ, בנוסף יש לי נקע ומתיחה. ויש לי כאבים חזקים שמחמירים. רופא אחד המליץ לי פיזיוטרפיה והאחר אמר שפיזיוטרפיה עושים רק כשהדלקת חולפת כי אחרת יכול להחמיר. האם אפשרי לעשות פיזיוטרפיה כשיש דלקת? או לחכות עד שיעבור, ואיזה כדורים אנטי דלקתיים יכולים לעזור? תודה על העזרה מראש

שלום רב בודאי שאין מניעה לביצוע פיזיותרפיה. ניתן כמובן לקחת כדורים נוגדי דלקת כגון ארקוקסיה או אטופן. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול