דורבן חוזר ודלקת בכף רגל שמאל
דיון מתוך פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
מזה כמספר שנים סובל מדורבן בכף רגל שמאל. קיבלתי 3 זריקות, עברתי טיפול בגלי הלם. לאחרונה החלפתי רופא מטפל ועברתי בדיקת EMG וכן אולטראסאונד. תוצאת ה-US: "התמונה מתאימה לפלנטר פסצאיטיס". תוצאת EMG - סימנים מתאימים ל-TTS שמאל. רציתי להבין בבקשה מה אומרות תוצאות 2 הבדיקות (והאם עדיין יש לי "דורבן") ומהי דרך הטיפול לאחר שהטיפולים שעברתי עד כה (פיזוטרפיה, גלי הלם וכן מדרסים מזה כשנה) לא הועילו.
אציין כי לפני כשנה עברתי סדרה של 10 טיפולים בגלי הלם שעדיין לא פתרו את הבעייה ולפני כשנה גם כן התחיל לי כמו אובדן תחושה באגודל שמאל בכף הרגל.
שלום רב הכוונה היא שבנוסף לדלקת בעקב, יש מרכיב של לחץ על עצב לכף הרגל, ולכן אתה זקוק לניתוח בו משחררים את העצב וגם משחררים את הרצועה המודלקת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL