החלפת מפרק קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/11/2013 | 18:44 | מאת: אפרת

נמסר לי כי יהיה עליי לעבור ניתוח להחלפת מפרק קרסול עקב חבלה בקרסול אשר אינה פתירה ומפאת גילי הצעיר 34 הומלץ לי לנסות ולדחות את ההליך. אני סובלת מכאבים וממוגבלות בתנועה ויודעת שזמנו של מפרק הקרסול שלי על זמן שאול. אבקש לדעת: 1. מה המשמעות של החלפת מפרק הקרסול בגילי. 2.האם מדובר בהחלמה קשה. 3. לאחר ניתוח החלפת קרסול האם ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית וללא כאבים. גב, קיבוע לא עומד על הפרק. תודה מראש.

21/11/2013 | 18:57 | מאת: אפרת

אגב, נכון להיום הניתוחם שעברתי לא עזרו להפסקת עודף השחיקה שייש לי וכן קרסולי מקובע בברגים. אעפ"י כן אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בספינינג, אשמח לקבל את דעתך בנושא הפעילות הגופנית.

שלום רב לא מקובל להחליף קרסול בגיל כה צעיר. המשתל לא יחזיק מעמד ובעוד מספר שנים תזדקקי לניתוח נוסך גדול יותר וקשה יותר. בברכה רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול